Mot julfirande, julbad och massa fint häng

För mig blir julen i år, likt många andra år, en tid att framför allt umgås med nära och kära, laga och ’äta massor med gott (det där med klassisk julmat och julgodis däremot är inte några favoriter), träna såväl löpning som hemmapass, sova ut och koppla av och så blir det också en hel del plugg. Det känns faktiskt som en bra mix av innehåll. Alla gillar olika, men att varva ner men ändå vara aktiv – det gillar jag bäst.

Och på tal om aktiv, innan syster och jag begav oss till tåget för att möta upp mamma och åka ner mot Småland, så passade vi på att gå till Skrotet och köra ett pass. Det blev både kul och jobbigt så jag tänkte slänga upp det här om ni vill köra samma pass. Alla övningar går att modifiera och anpassa, så kör hårt om du vill köra hårt men kör lugnt om du och kroppen behöver det.

Helkroppscirkel


Upplägg

Välj tio övningar och gör dessa i tre varv. Första varvet med 1 minuts aktivitet på varje övning och 15 sekunder för att byta, andra varvet med 45 sekunders aktivitet på varje övning och 15 sekunder för att byta och tredje varvet med 30 sekunders aktivitet på varje övning och 15 sekunder för att byta.Övningarna vi körde
* Repet

* Axelpress

* Burpee + chins

* Båten med rotation

* Boxning

* Rygg + benlyft

* Knäböj med axelpress

* Utfall

* KB-kombo

* KB i sidled

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar