Nedräkning deluxe

Det är få dagar kvar på terminen. Få dagar kvar innan det nalkas sommarlov. Det är dags för nedräkning på riktigt. En vecka kvar till sista tentan. Två och en halv vecka kvar totalt innan terminen är slut. På senaste har tiden bara swishat förbi i rasande takt. På tal om tid så är det ju en så märklig grej. Ibland går det fort och ibland går det långsamt. Just nu är jag väldigt nöjd med tillvaron och vill både stanna tiden och låta den jobba på mot sommaren. Tur att vi inte har makt att välja.

Fina dagar är det i alla fall som just nu passerar. I onsdags var Simon som jag pluggade PT med på besök, alltid fint att hålla relationer vid liv även om en inte bor i samma stad. Igår fyllde Greta 25 år och efter min klass på Rosa Skrot åt vi överraskningsfrukost på Mahalo på söder. Tokmysig start på dagen som sen innehöll plugg, seminarium kring diagnostisering, träning i Vasaparken med Rasmus och tidig sömn. Idag kör Sofie och jag ett sista ryck som forskningsassistenter, tentapluggar och ikväll är det dags för fest alá Havet är djupt. Jag, Hanna och Sofie kommer vara alger – ni kommer eventuellt vilja sno våra dräkter sen på grund av KOMMER BLI SÅ BRA!

Det är också cykeldag här på KI idag, så ska du cykla till skolan – passa på att 1. Få den omhändertagen av proffs. 2. Få en smoothie. 3. Tävla om fina priser. Dagen börjar vid 10.00, så cykla till biblioteket och kika in allt då <3

Fin morgon på Mahalo <3

Löjligt goda, vackra bowls!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar