Örebrohelg

Det är snart en ny helg – men såklart har vi också en helg bakom oss. En, för mig, magiskt bra helg som jag sett fram emot och längtat efter sedan skolan tog slut. Det var nämligen dags att besöka Örebro. I sig absolut en mysig stad men det var inte staden i sig som gjorde helgen. Innehållet i Örebro i form av Sofie var det som gjorde helgen till något att längta efter. För från att ha setts i skolan, setts på helger, setts på kvällar och sett hennes fötter sticka ut från min loftsäng till att inte ha något av det – ja det blir en kontrast.

I helgen fick vi dock ses igen. Efter jobb, träning och mat gick jag ner till centralen och tog bussen mot Örebro. Tre timmar av musiklyssnande, mellisätande och sovande och snart var jag framme. Möttes av Sofie och av Bubsgodis (VILKEN LYCKA!!) och åkte ut till Mullhyttan. Där mötte Mattias oss med grillning och en magiskt fin och skrattig kväll var på ingång.

Sov som en stock och efter lite dansande i sängen klev vi upp och sprang (!!!) ner till sjön. Min fot klarade av det och ville nästan gråta av lycka. (Just den lyckan höll dock inte i mer än ett halvt dygn då jag på nytt stukade foten i en snabb vändning i en trappa på dansgolvet…) Väl vid sjön yogade och badade vi, galet varmt klockan nio på morgonen. Dagen rullade minst sagt på i aktiviteternas, skrattets och träningens tecken. Vi lekte i utegymmet, gjorde konster, acroyogade, studsade runt i gräset och cyklade en tuff träningsrunda. Sådär magiska timmar när kroppen bara känns sådär strålande bra.

Träningen byttes mot kvällen ut mot bubbel, vin, snacks och fina tjejer. Det blev drinkar, prat och skratt innan en cykeltur till stans uteserveringar. Sommarfeeling till max! Några timmar senare kom dock snedsteget i trappan, en mängd tårar och lite panik i kroppen. Efter det var den så annars dansanta Felicia tvungen att sitta still och köra all in på högläge för foten. Just foten är såklart ett stort minus men ojojoj vilken fin helg i övrigt! God mat, mysigt sällskap, träning, sol och drinkar.  Kan det bli annat än toppklass?!

img_2552

Sommarmat utomhus

img_2545

Plockade jordgubbar i landet

img_2562

Drinkar och bubbel!

img_2567

Och så mycket gott att äta 🙂

img_2570

Skriv en bildtext

img_2540

Hopp, lek och sol!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar