Pannkaksfrukost och korvstoppning

Vi har hängt i skolan i två dagar och jag kan säga att huvudet minst sagt är fullproppat med information. Det är mycket som ska in och mycket som ska läggas på plats. Tisdagen började med pannkaksfrukost och väldigt gott kaffe på skolan. Vi frös, ångrade vårt klädval och insåg att det minst sagt var lite kyligt på morgonen. Efter huttrande och uthämtning av våra kit med kursval, namnlappar, informationsguide om skolan och om alla klubbar som finns så gick vi in i en sal för att få information. Efter några timmar av information om allt ifrån hur vi ska vara försäkrade och vilket visum vi ska vara där på till kursval och bankinformation. Sen var det dags för lunch och solen gassade – vi fick svart på vitt att en dag innehåller flera flera årstider i väder.

Pannkaksfrulle i gräset – dag ett på Monash

Första introt på Monash

Efter lunch och snack med massa olika utbytesstudenter blev det mer information, lära känna lekar och rundvandring på det ENORMA campuset. Slut i huvudet så drog Sandy och jag till Melbourne city för att skåla med lite andra utbytesstudenter. Tiden rusade och rätt som det var vart det både sent och kallt så vi drog hem till St Kilda. Efter lite träning, käk och fix med kurser och annat så somnade vi.

En del av universitetet

En annan del av universitetet

På väg till en bar i city

Idag fortsatte vi med information men tack och lov (för det trötta huvudet!) i lite mindre skala. Det är nog så mycket att kolla upp, fixa och lösa så som bankgrejer, mobilkort, om en vill byta kurser och hur kurserna ligger i schemat. Efter en dag i skolan landade vi hemma innan jag drog på en kvällsmarknad i stan. Nu har jag dock landat i sängen och längtar efter att sova.

Vår gata hemma i St Kilda <3

Sandy och jag på väg till skolan, ungefär en timme från där vi nu bor.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar