Poddpremiär

Idag kom härliga Hillevi Wahl hem till mig för att spela in ett avsnitt av podden Ledande frågor med Hillevi Wahl – Ung och stolt. Podden är ett sätt att lyfta psykisk ohälsa ur olika aspekter vilket jag tycker är otroligt viktigt. Hillevi själv beskriver projektet med podden som följande: Tanken är att varje avsnitt ska bli ett livfullt, nyfiket och respektfullt samtal med en ung människa som har stora tankar kring kropp och själ – och de egna möjligheterna. Alldeles speciellt riktar jag mig till unga tjejer, eftersom de fortfarande hörs och syns minst. I detta hoppas jag kunna lyfta unga och få dem att våga starta egna projekt. Jag vill få dem att vara stolta över sina erfarenheter och använda sig av dem, gärna för att hjälpa. 

Jag kan skriva under det hon säger rakt av. För jag tycker det är extremt viktigt att dels lyfta psykisk ohälsa men också att se det en gått igenom som något en kan ha nytta av. Jag hade tyckt det var oerhört mycket slös om jag bara hade levt på mitt liv utan att hjälpa andra som är i sitsen som jag varit i. För livet är inte en dans på rosor, inte för någon. Så kan vi hjälpas åt så tänker jag att det är väldigt fint.

Ni får höra resultatet framöver. Tills dess – ta hand om er, se varandra och var ärlig mot dig själv. Nu ska jag återgå till häng med syster och fix inför nyår.

thumb_IMG_0656_1024

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar