Sköna maj!

Maj har startat igång med bravur! Tre dagar in på månaden och jag känner att det kommer bli en grym sådan. Fyra veckor (!!!) kvar av skolan innan sommaren tar vid och det är med en hel del vemod jag närmar mig den dagen. Är tur jag har fyra år till att komma tillbaka till 😉

Idag levererade maj månad något så härligt som ett VIP-event med Rosa Skrot. Som jag älskar skrotet och nu ska vi också ta oss in på Kungsholmen och köra klasser där. En Pop-up ala Skrotet helt enkelt. Magiskt bra! Nästa vecka kör vi igång på allvar och jag har min första klass på fredagen.


Imorgon levererad maj en tripp till London. Jag och pappa åker till syster för en weekend och det ska bli så mysigt! Alla andra gånger jag varit där har London vänt vädermässigt och bjudit på snö och rusk – men nu hoppas jag på sol. Vi ska i alla fall äta gott, gå på Pang i Bygget föreställning, shoppa, köra en tour för pappa runt systers skola och boende, fika på en skybar, dricka öl på en pub och annat smått och gott.

Plugget då? Ja det hänger med en del. Turligt nog (eller inte tur – skicklighet i planeringen ;)) har vi ”ta ikapp” dagar imorgon och fredag. Det är dock saker jag är klar med och kan checka av så det jag behöver fokusera på är tentaplugg och det kan jag ta flygresa och andra små stunder som kommer upp.

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar