Slutspurt mot sommarlov – mitt i hösten

Det känns aningens märkligt att det är slutspurt mot sommarlov (eller sommarjobb då) när det är maxad höst utanför fönstret. Men idag är det bara 17 dagar kvar tills jag lämnar Australien och åker hemåt. Det känns helt sjukt och det är verkligen med splittrade känslor jag lämnar.

Innan jag åkte var jag, som ni vet, rätt bra förstörd och VILLE. INTE. ÅKA. Även om jag tycker förändringar är jobbiga så har få långresor eller någon tillfällig flytt till annat land gjort mig så ledsen och förtvivlad som detta utbyte faktiskt gjorde. Det kändes orimligt att lämna nära och kära, ett jobb jag älskar och en vardag jag älskar. Men så satt vi där på planet och var på väg. Och sen den dagen har det känts ordentligt jobbigt väldigt få gånger.

Med andra ord har jag trivts väldigt, väldigt bra här. Jag har träffat och träffar så mycket fina människor, jag utvecklas och utmanas, jag ser nya saker och tvingas att skapa nya rutiner, mönster och vanor. Jag har pluggat mycket, rest mycket och skrattat mycket. Så när insikten om att jag ska lämna allt detta så måste jag erkänna att det svider lite i hjärtat. Jag vet att det blir hur bra som helst att komma hem, för jag älskar så mycket av mitt liv där hemma – men det gör också ont att lämna allt här borta bakom mig.

Men nu är det en slutspurt som väntar. Fullt ös med inlämningar och grupparbeten men också med allt annat omkring – så som att hikea och se nya platser, besöka olika event (mest vinterevent, märkligt nog!), hänga med fina människor, dricka kaffe, träna, vara aktiv i olika grupper och så slutligen packa ihop allt i väskor. Det blir bra det med. Den andra juni kommer jag vara väldigt redo för en svensk sommar <3

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar