Sommaren är kort?

Vi är redan en vecka in på augusti och det är för mig samma visa varje år.

När de ljusa nätterna börjar bli mörkare slås jag alltid av att sommaren går så OTROLIGT fort. En längtar och väntar, räknar ner och harvar på genom höst, vinter och vår och sen går det på ett kick. Sen slår det mig visserlige att tiden generellt går väldigt, väldigt fort. Oavsett om det är sommar eller inte. Men jag tror att det är den långa längtan som gör att det känns extra kort när sommaren väl är här. För mig blir det som en chock. Att jag inser att allt jag sett fram emot och allt jag drömt om att göra snart är förbi. 

Missförstå mig rätt – jag har gjort så mycket fint i sommar. Har njutit deluxe. Men som alltid är jag en person som vill ha lite, lite till och hinna lite, lite mer. 

Hur eller hur så ÄR det mycket tid kvar av sommaren. Jag går på semester om två dagar och är – med lite få undantag av strödagar och strötimmar – ledig i nästan tre veckor. Trots att jag varit ledig lite här och där så känns det väldigt skönt med sammanhängande veckor av ledighet innan skolan drar igång. 

Oavsett om du är ledig eller inte så tycker jag att det är högst relevant att äta god glass. I Stockholm (och i andra städer såklart!) finns massor av goda ställen med magisk glass på. Så testa runt och hitta din favoritglass!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar