Suger ut det sista ur sommaren

Förra veckan var sista veckan med semester och maxade den på ett exemplariskt sätt. Kom hem från Göteborg på måndagen, åkte till Riga på tisdagen, kom hem från Riga på fredagen och åkte på kickoff med Skrotet på lördagen för att sedan avsluta med Oskar Linnros på söndagen. Vilken vecka va? Magiskt fin och egentligen fylld av energi. Dock kanske det fick betala sitt pris då jag denna veckan varit mer sliten. Eller jag vet inte, det borde jag inte bli så sliten av. Utan det kanske är en kombination av flera dagar av halsont och ångest över att sommaren rinner ifrån mig. Mer om det längre fram och nu åter till förra helgen.

På lördagen möttes Skrotet-gänget upp och åkte ut till Nynäs för att sedan ta båten ut till Nåttarö. Där spenderade vi dagen med mat, lekar, vin och mängder med skratt. Åkte sedan tillbaka till Nynäs för att få kika in på ett ölbryggeri, ha ölprovning och äta fantastisk mat. En lång, härlig och skrattig dag med ett världsklassgäng i mitt liv!

 

 

På söndagen fick jag ÄNTLIGEN se Oskar Linnros igen. Sist när syster och jag såg honom på Cirkus fick jag gåshud deluxe och åter igen – han är magisk! Regnet öste ner fram till trettio minuter innan konserten startade och sen var det 75 härliga minuter av Oskars musik. Fick dessutom krama om både Mattias och Evelina efter konserten – så fint!

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar