Tacofredag, chokladmässlördag och äppelplockarsöndag

I fredags hade vi första duggan på denna kursen. Hade pluggat på mycket och läst, läst, läst och läst. Ändå var det en svettig dugga som jag precis klarade av. Artiklar är kluriga att läsa tycker jag, men jag hoppas att övning ger färdighet och att veckans artiklar kommer kännas bättre att läsa och förstå. Så efter den lite svettiga duggan körde jag ett lite svettigt gympass innan jag och Rasmus drog till mamma. Dit kom även mormor och morfar som körde en liten roadtrip med husbilen. Det blev tacopremiär för mormor och morfar, firande av morfar i efterskott och som alltid magiskt mysigt häng.

Tacos hos mamma, visade sig att alla tyckte olika kring rätt sätt att äta.. 😉

På lördagen blev det träning på KIs gym i Flemingsberg och jag bara LÄNGTAR tills det blir ett även i Solna. Nu har jag ju visserligen träningsmöjligheter lite överallt ändå – men att kunna köra med klasskompisar och ha så nära till plugget känns guld! Gymmet i Flemingsberg är inte gigantiskt men det finns stänger, rack, vikter, kettelbells, en gympasal, boxningshandskar och mitsar och massa mer. Jag är otroligt glad att allt jag läser är i Solna, då jag bor nära – men detta gymmet väger upp om jag hade behövt pendla till Flemingsberg minsann 😉

Är dessutom allt som oftast såhär tomt när jag har varit på plats 😀

Från ett gym till ett annat så blev det jobb på bästa Skrotet, en kaffe och häng med Emelie och Astrid fick också plats. Älskar det faktum av ett jobb som en gärna hänger kvar på efter jobbtid <3 Trött i kropp och huvud men det fick bli en tur till chokladmässan för att hälsa på Simon och äta choklad. Min kropp checkade ut där på eftermiddagen någon gång, så på kvällen käkade vi hämtmat och slumrade i soffan.

Denna himlen mötte oss utanför mässan <3

I söndags var det dags för Klimatföreningenhäng ute på Sandras landställe. Lite pepp och för oss som är med och engagerar oss i föreningen helt enkelt. Vill ni spana in Klimatföreningen så sök på oss på Facebook, vi vill alltid ha fler engagerade studenter som kämpar för en bättre miljö! Vi fick en dag med mysigt häng, massor av äpplen, soligt väder och mys. Fick med mig mängder av äpplen hem så stod i två timmar och kokade mos innan det var dags att avsluta helgen med att sitta i chatten för Tjejzonen.

Fina gänget på bryggan. Så kul att Klimatföreningen nu har engagerade studenter från många olika program 😀

Lunch och äppelpaj UTOMHUS!

Äppelfest deluxe!

En välfylld påse blev mycket mos 🙂

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar