Tillbaka i vackra Stockholm

Hur fint Göteborg än är så känns det magiskt att få landa i lilla lägenheten och spendera soliga dagar i Stockholm. Älskar det här med att åka iväg och se en stad som turist, men också att sen komma hem och inse att det är så fint hemma också. Jag uppskattar och utforskar Stockholm en hel del, men det är sällan jag tar mig tiden och turistar i min egen stad i en hel helg. Det blir lätt fix, trix och annat inplanerat. För att jag älskar att ha mycket på gång förvisso, men nu är jag väldigt peppad på att hänga i Stockholm och möta sommaren på bästa sätt.

Så nu är det slutklämmen inför sommaren med en knapp månad kvar av plugg. Den 23 maj nalkas den sista tentan på det nuvarande momentet om psykiska syndrom, diagnostik och behandling. Även ett grupparbete innefattande en fördjupning i en valfri psykisk diagnos ska göras, detta ska sedan presenteras på en posterutställning samt en handout. Sist men inte minst har vi en vecka av praktik innan sommarlovet är här. Så nu är det verkligen bara att hänga med, för jag gissar att det kommer gå tokfort.

Känner mig inte skoltrött utan den biten känns lugn, men alltså är ändå helt G A L E T redo för sommar, sol, varma kvällar, häng på balkongen, att typ läsa en vanlig bok, rensa i lådor och skåp och annat som jag troligen inte kommer göra för att jag lätt planerar in annat. Men planen är att jag ska känna efter mer och skynda igenom betydligt färre saker. Ha tid. Det vill jag ha och det ska jag försöka ta mig.

Yes, är ni redo? Vi kör ett sista ryck nu. Håller i hela biten och njuter som bara den av att sommaren snart är på ingång.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar