Tjejmiddag deluxe

Är just hemkommen från en så fin kväll och vill bara sprida en så himla fin idé och tanke vidare till er. Förra tisdagen frågade två tjejer som brukar gå på mina morgonklasser om jag ville komma på middag på Internationella kvinnodagen. Som för att föra ihop starka, inspirerande kvinnor som alla kunde ta lärdom av varandra. Jag kände inte tjejerna mer än att de kommer och tränar med mig men tyckte det lät så härligt och fint och tackade ja så fort jag såg att jag kunde.

Veckan gick, en ny vecka kom och så kom torsdagen. Ska ärligt säga att jag var lite stressad inför skolgrejer men fokuserade på känslan jag fick när jag blev tillfrågad och visste i bakhuvudet att det skulle bli en bra kväll. Så i kväll åkte jag mot söder och välkomnades av sprudlande tjejer, supergod mat och gott vin. Kvällen har innehållit så mycket kloka ord, skratt och härligt häng. Tiden rusade iväg och först när klockan var halv ett tog jag mitt pick och pack och åkte hemåt. Laddad med energi! Mer eller mindre främlingar som föses tillsammans och får en så bra kväll. Vilken grej va?

Så vad är mitt tips till er? Våga tänka utanför boxen! Bjud ett mixat gäng på middag. Bjud någon du knappt känner på middag. Dra över grannen på fika. Plocka från olika gäng och olika bekantskaper och skapa något nytt. <3

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar