Utbytestermin?

Det är ett antal terminer kvar (fyra närmare bestämt…) men det där med ett eventuellt utbyte har lockat från dag ett. Eller nej. Egentligen har det lockat sedan jag hälsade på min syster som hade utbyte i Singapore för ett antal år sedan. Inte bara för att det vore extremt roligt, utvecklande och spännande utan också för den utmaning som jag gissar att det är.

I veckan var jag, Sofie och Greta och pratade med den ansvarige för psykologprogrammet och efter en del diskussioner så känner jag mig ännu mer inspirerad att åka. Mycket kan såklart hända på två år men jag hoppas innerligt att jag håller kvar i känslan, vågar trots att det är väldigt bekvämt att vara kvar i sin bubbla och att jag tar chansen. Ser det verkligen som en chans.

Det kluriga blir att avgöra vad en helst vill. Finns också en rad intressanta valbara kurser för den terminen. Dessutom finns möjlighet att skriva kandidatuppsats om en är sugen på det. I mitt fall lutar det just nu stadigt mot utbyte. Mitt intryck av det från nära och kära har varit extremt bra. Dock är det som sagt ett tag kvar – men det är ganska skönt att drömma framåt när statistiken,webföreläsningarna och tröttheten håller på att få ögonen att trilla ihop. En timme innan nästa pluggpaus och då blir det minsann en nap.

img_7543

Min syster och jag. Hon som inspirerar till mycket här i livet. 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar