Vad gör vi under termin tio?

Ja, vad tusan gör vi?

Här har jag skrivit vad vi gör under termin nio och faktum är att det ser relativt likt ut. Precis som jag nämnt i det inlägget så ges två kurser parallellt under både termin nio och tio. Under termin nio läser vi kursen Psykologiska behandlingsmetoder inklusive psykoterapi på 80 % av tiden medan kursen Examensarbete i Psykologi läses på 20 % av tiden. Nu under termin tio läser vi istället Psykologiska behandlingsmetoder inklusive psykoterapi på 20 % av tiden medan kursen Examensarbete i Psykologi är på 80 % av tiden.

Merparten av dagarna spenderas alltså med examensuppsats, medan en mindre del dag vigs åt behandlingsmetoder och psykoterapi. Rent praktisk innebär detta att jag under tisdag eftermiddag har patientarbete och torsdag eftermiddag har handledning – vilket tillhör kursen Psykologiska behandlingsmetoder inklusive psykoterapi. Resten av tiden för veckan är till för uppsatsarbete och allt vad det innebär. Ett separat inlägg om uppsatsen kommer framöver!

Annars då?

Ja en del tid går åt att söka PTP, att jobba extra såväl inom psykiatrin som inom träningsbranschen och snart vill jag lägga massor med tid på att skapa vårfint på balkongen. För jag ska erkänna att jag tycker att helgerna är för korta och jag blir mer och mer sugen på att bara vara och göra roliga, coronavänliga (eller okej, egentligen SUGEN på annat också, men samhället får gå först va!) aktiviteter och bara njuta. Är otroligt sugen på njut!

1 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar