Winter village och strålande höstsol

Har nämnt det tidigare men vädret här är lite upp och ner och fram och tillbaka. Ena dagen relativt varmt och andra ordentligt kallt. Nej, inte ”minus tjugo grader kallt” kallt men ändå kyligt. Extra mycket känns det då isoleringen i husen här är dålig och vädret ute återspeglas i värmen inomhus väldigt tydligt.

Just idag är det över 20 grader och strålande sol och Sofie och jag sitter på Millstone och pluggar, dricker kaffe och äter lunch. En magiskt fin och varm dag helt enkelt. Träden är gula och orangea och avslöjar att det faktiskt är höst – annars kunde det likaväl ha varit sommar.

Yarra River i solen

Kaffe och plugg i solen <3

Och så sjukt – SISTA DAGEN FÖR SOOF HÄR 🙁 🙁

Långt ifrån sommar kändes det dock som i onsdags när jag Antonia, Sandra och Aurora var på Winter Village på Federation Square. Med skridskoåkning, låtsas snö och iglosar för att sitta och dricka varm choklad i – så kändes det snarare som vinter.

Och så snart blir det ytterligare en förändring av årstider. För snart är jag hemma och ska då göra mig redo för allt annat än höst och vinter. Då är det dags för sommar och värme istället.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar