Julen är här🎄

Det är bara en dag kvar till julafton! Termin 1 har gått så fort, ändå har det känts som en evighet med tanke på all kunskap som har pumpats in i oss. Vi avslutade Allmän anatomi kursen och hann precis påbörja Allmän fysiologi innan det var högtid för oss att gå i ide. Eller, rättare sagt, ta lite lov. Hektisk termin skulle jag vilja säga, som man samtidigt hade kontroll över(?). Det var kurs på kurs, ändå har stressnivån hållit sig ganska jämn trots det tycker jag. Iallafall fram tills dagen innan tentan.

För övrigt har jag faktiskt gått och köpt en systemkamera som jag absolut älskar! Blev som en julklapp till mig själv, haha. Jag har även gett mig in på lite redigering, som ni kan se i bilden ovan. Bild är tagen i campus Solna. Alla måste börja någonstans så det ska bli intressant att se hur jag kommer att utvecklas. One step at a time, here we gooo. Måste påminna mig själv att vara tålmodig.

Det var en snabb update från mig. Jag hoppas att alla njuter av ledigheten och får en underbar tid med sina nära och kära (eller själva❤)!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig