Ansökan öppnar! Besök KIs digitala öppet hus den 18 mars!

Idag, den 16 mars öppnar ansökan till höstterminens högskoleprogram- och kurser. Har du tänkt att söka till Karolinska Institutets program och/eller kurser? Vill du veta mer innan du söker? Besök vårt digitala öppet hus den 18 mars.

På vårt digitala öppet hus kommer du få en digital rundtur av KIs campus, hitta videoföreläsningar och kunna ställa frågor till studenter som pluggar på KI, däribland mig! Vill du ställa mig en fråga redan idag kan du göra det under ”Kontakt” längst upp på bloggen. Passa på att kika på mina inlägg under ”Frågor och svar” där jag svarar på flera vanliga frågor.

Ansökan stänger den 15 april, så gå in på antagning.se och sök redan nu!