KI-studenten Isabelle: 100 inlägg senare

Tro det eller ej (fast varför skulle du inte tro det?) – det här är mitt hundrade inlägg!

I klippet ovan berättar jag lite om vad ni kan förvänta er av de nästa hundra blogginläggen.

• Fler inlägg om praktik och klinik kan ni hitta under kategorin ”Klinik i fokus”.
  • Inlägg om medicinvetenskap, inklusive medicinsk könsbestämning, kan ni hitta under ”Vetenskap i fokus”.
  • Mer om Medicinska Föreningen (MF) kommer att dyka upp under ”Studentliv i fokus”.
  • Frågor och svar finns under ”Fråga Energibollen”.

Hundra tack för att ni tar er tiden att läsa min blogg – det är tack vare er Karolinska Institutet låter mig fortsätta med den!