Är du stressad? #studentstress

Det kan vara svårt att avgöra hur stressad man är, särskilt om det har pågått under en längre tid. Vill du veta om du är stressad finns det test som kan berätta vilken grad din stress är.
TESTA DIN STRESSNIVÅ

Karolinska Institutet är väldigt duktiga när det gäller stress samt livsstil och det finns många forskargrupper som forskar inom ämnet. Om testet visar att du är stressad, kan jag rekommendera ; ”Ett rörelseprogram från Friskvården KI” där det finns rekommenderade övningar för dig som vill varva ned. På denna länk kan du ladda ned programmet, lära dig en andningsövning och få allmän information om stress. 

Om du är stressad är det viktigt att du hittar vad som gör dig stressad, om du inte klarar att lösa det själv kan du som student på KI ta kontakt med studenthälsan. Studenthälsan har tystnadsplikt och det är gratis. De har drop-in tider, telefonrådgivning och bokade besök. 

Nu ska jag och min inflammerade arm fortsätta plugga till hematologi-tentan som är på fredag. Något som gör mig stressad är att missa föreläsningar, vilket jag gör nu då min arm inte vill samarbeta. Något som drar ned min stress är vädret och att vi är påväg mot fler ljusa timmar!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig