BMA HT20

Detta blir mitt näst sista inlägg på bloggen, eftersom jag tagit examen så har du några fler frågor rekommenderar jag att du ställer dem nu. Jag kan fortfarande vara tillgänglig att svara på frågor men med lite längre svarstider. Mitt näst sista inlägg vill jag tilldela till de nyantagna för HT2020, med lite information. På grund av corona vet jag inte vad som kommer bli digitalt eller i KIs lokaler.

Behöver jag studera något inför utbildningen?

Nej, men du rekommenderas gå igenom dina kemikunskaper. På öppna PingPong kan du hitta exempel på kemikunskaper. HÄR

Vilka kurskamrater kommer jag få?

Mycket blandat. Det är allt från gymnasieelever som direkt gått till universitet, äldre och från alla kulturer samt länder.

Kan man jobba eller ha barn under utbildningen?

Ja. Jag har arbetat under utbildningen, men allt beror på hur du planererar. Det är många som haft barn under utbildningen, vissa har tagit med barnet till föreläsning när det behövts vilket inte varit något problem.

Måste man gå på föreläsningar och seminarium?

Nej inte de frivilliga. Nästa alla föreläsningar är frivilliga, och du kan studera hemifrån om du gillar det bättre. Nästan alla seminarium är obligatoriska, men vissa frivilliga. Rekommenderar dock att man går på seminarium för där finns en chans att ställa frågor och diskutera med både lärare och kurskamrater.

Vad måste jag göra innan jag börjar utbildningen?

Tacka ja till utbildningen och till KI för att behålla din plats. Gå sedan på uppropet som du kommer få ett mail om. Det är också bra om du skaffar ett KI-kort innan utbildningen då det annars är väldigt lång kö vid terminsstart. HÄR kan du läsa om hur du gör kortet. Det är även bra om du kollar på respektive kurs i öppna pingpong vad för böcker du behöver. Var först i din klass att köpa böcker från blocket!

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig