Påsklov

Nu har det faktiskt varit rätt stillastående här på bloggen, men jag har trots allt vettiga anledningar – vi har nämligen haft ett påsklov!
Ja, jag hör själv hur konstigt det låter, påsklov på ett universitet? Det hade jag inte förväntat mig men jag tackar och bockar för 1,5v ledigt. Det är absolut inte alla program som har denna lyx!
😉

Under lovet har jag firat påsken och sedan drog jag och min pojkvän på en weekend till Amsterdam. Fin (men speciell) stad, dock hade vädret kunnat varit lite mer på vår sida, men det var sååå skönt att komma iväg och bara mysa, äta gott och umgås med pojkvännen.
Dock hade jag min kariesbok med i resväskan p.g.a. en kariologitenta nu på torsdag (12/4) – däremot öppnades den boken aldrig av mig hehe…

Här är några bilder från resan i alla fall:


Nu är man hemma och tillbaka till verkligheten igen, vilket jag ändå gillar. Jag tycker det är skönt med lite rutiner – t.ex. skola, träna, tv, sova.
Idag är det fredag och jag har min sista lediga heldag då jag jobbar frukost i helgen på hotellet och just nu måste jag verkligen börja plugga till kariologitentan!
Och nästa inlägg har jag faktiskt tänkt mig ska handla om mina 5 personliga tips för att klara tentan.

Hoppas att ni inte har glömt att söka in till er drömutbildning! (https://www.antagning.se/se/start) Ni har endast 10 dagar kvar – om ni väljer att söka in detta år vill säga.
Utbildningarna finns, tro det eller ej, kvar nästa år med, så no stress people 😊

0 kommentarer

Relaterade inlägg