52 timmar till deadline

Saker jag hellre gör just nu än min hemtenta:

• Städar.
  • Lagar mat.
  • Slänger min dator i marken.
  • Spolar ner min iPhone i toan (en gång till).
  • Går ut i snön utan skor .
  • Tar av mig alla kläderna utomhus så att jag inte bara är barfota utan helnaken.
  • Badar helnaken i den slaskigaste pölen jag hittar.
  • Ringer alla grannar med min reservtelefon som knappt fungerar och berättar att jag tänker rulla naken i slasket resten av dagen.
  • Bakar kakor till publiken för detta slaskevenemang.
  • Spelar in ett soundtrack till mitt slaskrullande så att inte publiken behöver titta i tystnad.
  • Anlitar en fotograf som kan föreviga detta slaskande.
  • Trycker t-shirts med fotot som motiv som jag kan dela ut till publiken.
  • Marknadsföra ett nytt likadant evenemang på alla sociala medier så att ingen missar det.
  • Göra om detta varje dag året ut oavsett väder.
  • Och inte att glömma, slösar bort min värdefulla tentaskrivartid med att hitta på listor.