Andra advent

Hoppas att ni alla haft en härlig andra advent, min helg har spenderats framför datorskärmen. Jag nöter och nöter, det har nu när jag packar ihop för kvällen blivit 17 timmars aktivt pluggande den här helgen. Och känner jag mig klokare? Inte särskilt. Men trött är jag.

Spenderade närmare tre timmar i ljudsamtal över messenger med min klasskompis som bor på Åland. Det närmsta en pluggdejt man kommer när man bor så långt isär, och det var så givande att få prata med henne! Vi pratade om läromålen och hjälptes åt att fylla i lite kunskapsluckor. Ni som funderar på att läsa på distans, våga ta kontakt med de andra i klassen! Internet är en fin uppfinning. Det är väldigt tufft att inte ha någon att bolla med, men som tur är har jag faktiskt flera superhärliga personer bara ett samtal bort.

Försökte att prata med J och förklara vad jag har problem med, men det är ju inte direkt optimalt för någon av oss. Han får skavsår i öronen och jag blir utan användbar respons.

Nu ska jag se till att få i mig en pepparkaka eller något, fira advent och att jag inte är skelögd av allt läsande (än)!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar

Jag heter Linnéa, är 26 år och pluggar till sjuksköterska på KI. Jag läser på distans, alltså hemifrån till stor del, för att på bäst sätt kunna kombinera studierna med mitt familjeliv och arbete. Under mina första två terminer var jag föräldraledig parallellt med mina studier, men nu går min son på förskolan.

Jag är alltså småbarnsmamma och student och kommer här i bloggen att dela med mig av hur jag får vardagen att fungera med barn, träning och studier samt om hur jag upplever att det är att plugga på distans.