Effektiv och intensiv dag

Idag har vi haft en heldag på campus och Jimmy har varit hemma med Frej. Skulle ljuga om jag sa att det inte är lite jobbigt att vara utan min lilla avkomma flera timmar i sträck, men snart är det dags för praktik och då har jag inte så mycket val. (Gråter lite på insidan). 

Dagen var kul bortsett från bebissaknaden. Vi hade en examination som gick ut på att ta blodtryck på en klasskamrat, berätta vad som var ett normalt värde och vad som skulle journalföras. Utöver att jag fick total minnesförlust några sekunder så gick det bra och jag är godkänd. Wihå! Det är så kul att lära sig saker som kommer att kunna användas i praktiken. Har även tränat lite hemma med utrustning jag lånat av min kära mor, så behöver du kolla blodtrycket är du välkommen till mig! Har man inte möjlighet att låna utrustning så finns det ett ställe på campus Huddinge som heter KTC där det går bra att träna.

När vi avklarat blodtrycksmätningen så var det dags för grupptenta. Ett riktigt bra lärotillfälle och även kul att få samarbeta med klasskompisarna i verkligheten. Omväxling är bra. 

Passade på att efter min första skoldag på länge både träna, göra klämmisar till Frej och storhandla. Och tentaplugga inför fredagen. Jag har med andra ord fått mer gjort på en dag än vad jag i vanliga fall får på en månad. Heja heja! Ska fira med en extremt ineffektiv morgondag. Rimligt.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar