En kort paus mellan kurserna

Efter litervis med svett och tårar lämnade jag in hemtentan kl 22.
Två timmar innan deadlinen men jag var färdig. Färdig men inte nöjd, känns så svårt att veta vad man ska göra för att göra rätt. Verkade dela känslan med mina klasskamrater, så det känns bra.

Man har ganska många chanser på sig att komplettera in case of total missuppfattning. Känns tryggt, samt att jag redan har klarat av det som behövdes för att avancera till nästa kurs oavsett resultatet på tentan! Bara det är värt att fira. Och två dagar utan skolstress, fantastiskt skönt!

Hur firade vi det då? Jo, med en brutal förkylning. Frejs första riktiga sjukdom, om man bortser från febern han fick av vaccinet. Han har varit mosig och ledsen, det värker något fruktansvärt i mammahjärtat. Men mycket sömn, vätska och mys har stått på schemat i helgen. Vi firade också hans 6 månaders-dag med fika och middag. Min lilla kille börjar bli stor.

Hans pappa har klarat sig från förkylningen som vi fick och tur är väl det, för två förkylda män är mer än vad jag skulle orka med.

Idag har vi faktiskt fått en hel del gjort, trots min ynklighet. Jag har förberett och fryst in blåbär/banan-klämmisar och grönsakspuré! Det är verkligen ett bra tips för att spara pengar, vilket definitiv behövs som föräldraledig student.
Du slipper tillsatser och konserveringsmedel också, vilket är en toppenbonus. Bara fördelar! Det enda som behövs är frys, stavmixer och det du nu vill göra puré av. Tid också, vilket är svårare att få tag i. Men när man får någon timme över så är det bara att passa på. Klämmis-påsar finns i de flesta barnaffärer och på the world wide web, en googling bort.

15127513_1155150884580137_995501376_o

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar