Essäskrivning och en gnutta stress 

Minns ni när jag sa att jag inte skulle skjuta upp saker? Hoppas inte. Jag ljög nämligen. Eller ljög och ljög gjorde jag kanske inte då jag säkert ärligt menade att jag kunde försöka att göra saker i god tid. Som ni säkert förstår så har jag alltså stressat ihjäl mig denna vecka pga dålig planering, och än är det inte slut! På tisdag ska jag examineras i olika medicintekniska moment på skolan. 

I alla fall, jag har haft tre kamratåterkopplingar att skriva och en essä. Och den där himla essän, kan vi prata om den eller? Jag har suttit varje kväll den här veckan och slitit mitt hår. Man skulle skriva om omvårdnad och koppla till de tre lärandemomenten vi arbetade med förra veckan, vilka involverade  rörelse, nutrition, munhälsa, prevention av trycksår, sömn m.m. 

Det är alltså typ allt? Jag är typen av människa som älskar ramar och tydliga instruktioner och de fick jag ju inte direkt. Annars älskar jag att skriva, men det tog en bra mängd timmar brainstorming minst sagt. Och då är jag inte ens säker på att jag skrev om rätt sak?! Vem vet. Vi får se hur det går.

Annars har jag sett till att aktivera mig på dagarna, sen praktiken så har jag vant mig vid ett helt nytt tempo. Tanken på att bli hemma och göra inget en dag känns läskig, jag kommer klättra på väggarna! Vi har varit på öppna förskolan, öppna skogsgläntan och träffat vänner. Haft det jättebra, men skjutit på att förbereda mig så mycket som jag borde. 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar