Halvsyrra!

Officiellt nu! I fredags var sista dagen på termin 3, vilken känsla. Halvvägs till examen. Inväntar resultatet av fredagens tenta men gick ut från den med en bra känsla, tror jag i alla fall? Det var i mikrobiologi och frågorna kändes relevanta och roliga, inte så mycket ”vad är en bakterie gjord av?!?” Utan mer koppla ihop symtom med sjukdom osv. Så kul!

På måndag börjar nästa kurs. Så något lov har vi inte direkt. Härligt med någon dag utan att tänka på skolan (lika mycket som vanligt i alla fall). Då påbörjar vi kursen som kommer att handla om psykisk ohälsa. Jag är grymt taggad! Har själv en del erfarenhet av det som patient så det ska bli spännande att fördjupa mina kunskaper jag förvärvat genom att googla och/eller prata med vårdpersonal. Och praktiken börjar 29/1 så jag kommer knappt hinna få ångest eller bli nervös. Snabba puckar.

Grattis lilla mig oavsett, det känns så bra att ha klarat mig hela vägen hit utan större hinder. Klart att det har varit svårt och jobbigt, men det har ju funkat. Kan jag så kan du!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar

Jag heter Linnéa, är 26 år och pluggar till sjuksköterska på KI. Jag läser på distans, alltså hemifrån till stor del, för att på bäst sätt kunna kombinera studierna med mitt familjeliv och arbete. Under mina första två terminer var jag föräldraledig parallellt med mina studier, men nu går min son på förskolan.

Jag är alltså småbarnsmamma och student och kommer här i bloggen att dela med mig av hur jag får vardagen att fungera med barn, träning och studier samt om hur jag upplever att det är att plugga på distans.