Hur många gånger får man göra om en tenta?

Många gånger! När det gäller de två tentor som jag har kvar: 6 gånger. Anatomi och Fysiologi del 2 har jag tre försök till på mig om dagens inte gick hela vägen. Känslan just nu är nog att det inte gick tillräckligt bra. Tyvärr. 

Nya tag! Känns som att jag säger så varje dag. Men det är så livet är som pluggande mamma. Lite av en utmaning.

Dagen har varit otroligt stressig, från en aktivitet till nästa. Började på vårdboendet vid 07, vidare till KTC efter lunch för färdighetsträning och sedan tenta mellan 16:30-17:30. Det var inte långt ifrån att jag somnade i tentasalen. Kanske låter som en normal arbetsdag för er normala människor men ta in i beräkningen att jag inte sovit en hel natt sen Mars 2016! Allt är ansträngande för en person med så grav sömnbrist. Sen är jag lat också, men det är en annan sak. 

Venprov som varit ett ångestmoment för mig känns plötsligt inte alls läskigt. Jag har gått från total skräck till fascination! Och det tog inte mer än två lyckade försök. Tänker nu på allvar på att gå och lämna blod för att se om jag blir svimfärdig nu när jag varit runt processen så mycket. 

Vi har färdighetstest i april på just venprov men även på subcutana injektioner och katetersättning. Det är hur många moment som helst att minnas, speciellt när det kommer till att sätta kateter. Hur ska allt kunna fastna i min mosiga hjärna? Högst oklart. Stay tuned. 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar