Huvudet fullt av läkemedel

…inte bokstavligen då. Jag har inte ens tagit några faktiskt, men skulle nog behöva en redig cocktail av lugnande efter två tentor på rad?! Farmakologi på torsdagen och läkemedelsberäkning på fredagen.

Det gick bra! Tror och hoppas jag. Två tentor som släpar är mycket. Fyra är mer. Men jag är taggad, omtentan i anatomi och fysiologi är den 22:a! Kommer att köra båda på samma dag. Kan jag det så kan jag det, annars är det ett bra tillfälle att träna mer på människokroppen. Man kan inte veta för lite (mvh en som försöker allt hon kan för att vara positiv). 

Många sa till mig att utbildningen kanske kommer ta något år extra och jag vägrar tro på det. Blir det så accepterar jag det, men kommer att kämpa allt jag kan för att hålla mig kvar. Enligt tidsplanen alltså. Klar blir jag förr eller senare. 

Oavsett, tillbaka till tentorna. Läkemedelsberäkning och Farmakologi. Båda är så kul! Och så svåra. Och vi fick två veckor till båda. När de skrev ”studenter har klagat på att det är kort om tid” så skojade det inte. Trodde inte att något kunde kännas hetsigt efter den förra kursen men tji fick jag. Men ju mer man pluggar, ju bättre lär man känna sig själv och studietekniken som funkar för sig. Kanske klarar jag en av dessa två? Haha, den som lever får se. Håll tummarna så återkommer jag med ett besked inom tio arbetsdagar!

Det finaste lilla störningsmomentet man kan ha.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar