Premiär-VAB!

Då var den här! Första dagis-sjukan. Frej hade hög feber när han somnade igår och jag bestämde redan då att det skulle bli en hemmadag. Febern hade gått ner redan när han vaknade, men så slö som han var så var det inte mycket att fundera på. Hostan ungen har är heller inte nådig och vi fick spendera dagen i soffan under täcket. Han hade ingen matlust alls men har fått i sig välling och ett par muggar av en smoothie. Helt okej för en unge med dålig aptit i vanliga fall. 

Så planen för fredagen var alltså att lämna Frej på förskolan och ta bussen till Karolinska i Huddinge. Det skulle vara en föreläsning där som jag tänkt gå på. Sedan skulle jag plugga i biblioteket tills det var dags att hämta. Blev det så? Nja.

Inget alls fick jag gjort! Kom inte ens ur pyjamasen. Tur att veckan inte är slut och tur att jag är i fas. Det känns fortfarande som att jag försöker få till mina dagar på ett sätt som är produktivt och inte för stressande. Hitta balans liksom. Men nu ska jag koncentrera mig på att kurera mitt lilla hjärta.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar