Så du har kommit in på KI?

GRATTIS! Och ni som inte fått det, ge inte upp! Jag kom in som reserv dagen innan kursregistreringen. Kommer du inte in, ta det lugnt, gör högskoleprovet och försök igen.

Har du fått ditt positiva besked är det dags att förbereda dig. Här är vad jag tycker att man ska göra för att vara ordentligt förberedd!

  • Gå in på ki.se och bekanta dig med sidan. Där finns all info du behöver. Det är mitt bästa tips.
  • Köp en kalender! Det är grymt bra att ha, mobilen kan t.ex.bada i toan och då är det bra att ha en fysisk kalender. Om du inte lyckas tappa den i vatten också dvs.
  • Kolla upp vilken litteratur du behöver! Att ha böckerna redan innan kursstart är guld värt,så slipper du koncentrera dig på det när all annan info kastas på dig. Är det så att du endast vill köpa de nödvändiga böckerna så går det bra att vänta till första dagen, då kommer du kunna fråga kursansvarige. Men är du som mig som gärna har allihopa så får man ett bra försprång speciellt på marknaden med begagnad litteratur.
  • När du vet vilken litteratur du behöver, kolla in blocket.se och facebookgruppen ”Kurslitteratur KI SSK”, den hittar du här.

Vill du också jobba som digital ambassadör/bloggare för KI? Håll utkik på hemsidan! Jag har hört ett rykte om att det kommer ske en ny rekrytering inom en inte allt för avlägsen framtid.

studnetambasadorh

Så här glad blir man av att representera KI.

Och framför allt, välkommen!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar