Sjukdomstider och anatomi

Vintern är så fin, jag älskar verkligen december! Men jag älskar inte att ständigt vara sjuk, att man kan vara så mottaglig för virus och annat trams som jag är minst sagt trist. Den ena förkylningen avlöser den andra. Frej har också blivit lite febermosig och imorgon bär det av till vårdcentralen.

Anatomi & Fysiologi är otroligt svårt. Jag kämpar på, men det går trögt. Jag klarade precis självtestet i anatomisk terminologi och känner mig som ett stort frågetecken. Så här mycket information får helt enkelt inte plats. Inte på så kort tid i alla fall. Får väl begrava mig själv i kurslitteraturen lite extra, men det är svårt när man är lite småsjuk. Det bli liksom en dominoeffekt. Man orkar inte träna, man äter inte som man ska, man tappar motivationen och lusten. Inte kul! Men det är bara att göra så gott man kan.

In other news: har ni donerat blod någon gång? Inte jag. Hoppas verkligen att jag kommer att våga det, jag är nämligen brutalt rädd för att bli stucken i armen. Jag tänker att jag ska ta steget och göra det, men kanske i januari. Lite som KBT kanske, man kan inte vara rädd hela livet. Det finns ju sämre nyårslöften ?
För er som är tuffare än mig, så kommer blodbussen till campus Huddinge den 12:e december. Passa på! Det är den bästa julklappen du kan ge.

blodgiv

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar