Sömnlös och oteknisk

Ligger äntligen i sängen efter en ansträngande dag. Stressen inför tentan är enorm, jag försöker verkligen klämma in varenda minut jag kan under dagen för att hinna lära mig allt men jag vet inte hur det går. Befinner mig i ett konstant tillstånd av förvirring. Så var det i ärlighetens namn innan den här kursen med men nu är det värre! Definitivt värre. 

Sömnen känns avlägsen trots att jag är både tandborstad och pyjamasklädd. Pga detta tänkte jag att det kanske skulle vara bra att fixa lite okategoriserade inlägg i bloggen men det slutade med att jag förstörde ordningen på två inlägg och lyckades radera ett tredje?! Sa jag att jag är trött och förvirrad eller?

Borde verkligen försöka sova som männen här i hushållet men är helt uppe i varv med anledning av ett extremt högt koffein-intag. Så då bloggar jag lite istället för det logiska valet att lägga bort mobilen -> varva ner -> somna. 

Vad har jag gjort idag då? Stökat ner, matat bebis, stökat ner lite till. Glömt att äta också! Fantastiskt. Tur då att det bjöds på en wrap på kvällens diggismöte.

 ”Diggismöte? Vilket gulligt ord. Låter trevligt.” kanske du tänker. Eller så tänker du något annat, men det bryr jag mig inte om, för du läser min blogg och här bestämmer jag. Du kanske inte ens undrar vad det är men nu får du veta det ändå! Det är ett möte där vi digitala ambassadörer för KI möts och pratar. Mycket kul att få träffa några av personerna bakom mina ”systerbloggar”. Kika in på dem också! Går att finna länkar på KI studentens facebooksida som finns länkad i högerspalten (om du läser via en dator), annars kan ni söka på KI studenten på både instagram och Facebook. Man kan säga att det är våran bloggportal. 

 Nej ni, nu ska jag göra ett försök till att somna bredvid lillmonstret. Stormonstret sover på soffan, inte för att jag förvisat honom dit utan för att han inte hanterar sömnbristen i kombination med jobbet så bra. Vi saknar honom här i sovrummet men det är ganska skönt att bara bli sparkad på av en sovande snarkmaskin. God natt!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar