Termin 1 – check!

Äntligen färdig! Eller ganska färdig. Idag har vi skrivit anatomi och fysiologi-kursens andra tenta. Vi fick välja att skriva om tenta 1 samtidigt (vi som fått u dvs) men jag kikade bara lite.

Trots ordentliga förberedelser så gick det kanske inte riktigt vägen nu heller. Men det här tentatillfället var inte lika jobbigt som det förra, jag visste vad jag hade att vänta. Och för att jag visste ungefär hur det skulle se ut så blev jag inte chockad. Jag presterade faktiskt okej! Är nöjd, jag gjorde det bästa utifrån mina förutsättningar. Blir det en till omtenta får jag helt enkelt lära mig allt lite bättre ändå, och det kommer gynna mig senare i  kursen om jag trycker in det ytterligare lite mer. Märker ju att jag lärt mig en del, mer än man tror fastnar faktiskt. Jag är en hejare på gröna frågor i TP numera.

Ska du börja läsa till sska på KI så kommer du få mer tid än vad vi fick säger den kursansvarige. Vi är flera som mailat och klagat. Det hjälper ju tyvärr inte mig. Mitt tips om du kommer stå inför den här kursen är: 8 timmar om dagen. Du måste plugga absolut minst 8 timmar om dagen. Tyvärr blir det ytinlärning när man har så här kort tid, men i framtiden kanske de kan ge studenterna tillräckligt med tid för att kunna nörda ner sig ordentligt i människokroppen.

Jaja, inget att vara bitter över! Nu går vi vidare och tar helg! Sen på måndag kör vi igång med nästa kurs. 

Jag och min fredagspigga familj!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar