Två veckor till!

Sen är det dags för nästa kurs. Nu ligger fokus på att överleva denna. Det är mycket just nu, flera stora uppgifter och en hemtenta.
Man hade kunnat förbereda sig och ha påbörjat arbetet lite tidigare, det är det fina med distansstudier, de flesta uppgifterna ligger där på datorn och väntar. Vilka möjligheter för tidseffektivitet!
Men då måste man ju göra det och inte skjuta upp det som jag har gjort.
Det är ett bra tips: gör inte som jag!

Nu sitter jag här och funderar på hur det kunde bli så. Hade ju sagt till mig själv att inte göra så? Gissar på att jag bara är dålig på att planera, tur att det kommer fler möjligheter att göra om och göra rätt. Påminn mig om att jag sa det i slutspurten på nästa kurs när jag ligger längst ner i en hög med uppgifter jag behöver göra.
Dock slutar det alltid med att jag löser det, men med aningen mer magsår än nödvändigt. Då måste jag även flika in att jag är bättre än någonsin på att strukturera mitt arbete, i jämförelse med tiden på gymnasiet så är jag ungefär världsmästare i planering just nu! Men man ska uppskatta det lilla.

Annars då? Helgen är full av roligheter, som att läsa ikapp i litteraturen och tvättstuga. Vi ska även iväg på en visning av ett hus som vi inte har råd med. Funfunfun!

Dagens plus: Ikväll kommer Frejs bästa kompis Loke på myskväll. Hans föräldrar följer självklart med, och det blir en kväll full av överdoserande av kolhydrater. I alla för oss som är äldre än 6 månader.
Dagens minus: Min ovan nämnda oförmåga att planera. Amningshjärnan och den allmänna förvirringen jag upplevt sen Frejs ankomst gör det inte direkt bättre.

how-to-stop-procrastinating.jpg

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar