Hejdå Stockholm!

 

Befinner mig just nu på ett tåg som tar mig hem till Linköping. Äntligen är det även dags för mig att åka hem, träffa min familj och fira jul, efter en hel termin i Stockholm. Kan erkänna att jag har väldigt dåligt samvete för att ha prioriterat bort mina föräldrar och resorna hem denna termin. Jag kommer därför försöka spendera så mycket tid som möjligt med dem. Synd bara att tentaplugget ställer till det…men ska nog gå vägen ändå.

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen denna månad. Kan inget annat säga, än att jag haft ett fullspäckat schema, både i och utanför skolan. Men kanske mest för att jag haft massa tankar som gnager i huvudet och som tagit tid ifrån mig. Det har tyvärr också påverkat min prestation rent studiemässigt och motivationen har inte varit på topp.

Nu när jag får byta miljö, komma hem, träffa mina saknade nära och kära, kommer jag nog kunna rensa mina tankar, samla på mig ny kraft och hitta tillbaka till en sundare livsstil. På sistone, har jag både fastnat i en dålig dygnsrytm (går och lägger mig 2-3 på natten) och ätit oregelbundet.

Hursomhelst, kan ni vänta er fler mer intressanta inlägg denna månad. Kommer ha mer tid att skriva nu när skolan tagit uppehåll och jag befinner mig hemma 😀

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig

Kategorier