Min sommar

Som alltid går sommaren för fort förbi och man hinner sällan reflektera över den när hösten väl tar fart. På måndag kickar T3 igång. Vardagen återupptas. Men innan dess, tänker jag ta mig tid att sammanställa min sommar på nästan 90 dagar.

Juni: gick på examens- och studentmottagning, blev godkänd på terminstentan och var överlycklig som aldrig förr, åkte till Kina, var på återträff med gamla vänner i Linköping, och kom igång med lite sommarläsning.

Juli: Coldplaykonsert i Sthlm (definitivt en av sommarens höjdpunkter), auskultation på Sankt Eriks ögonsjukhus, började mitt sommarjobb på demensboende som var lärorikt, tungt och utmanande, upptäckte Stockholms skärgård på mina lediga dagar och cyklade för första gången i Stockholm.

Augusti: Slutade sommarjobbet, hade massa rep och därpå flera spelningar varav ena var på ett überfint bröllop, satt bänkad framför OS i rio och avundades över alla atleter, var med och anordnade mottagningen av utbytes- och masterstudenter på KI, och sist men inte minst har jag njutit av den plötsliga sommarvärmen som dykte upp tillsammans med fina vänner.

2 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig

Kategorier