Skugga en KI-student

img_3650-2

Vill slå ett slag för att KI erbjuder skuggningar av studenter från olika program. Skuggningen är gratis och innebär att du har möjlighet att följa med en befintlig KI-student på ett program du är intresserad av, under en halvdag. Med andra ord, ett ypperligt tillfälle att få dina frågor besvarade av en ”insider”, samt öka förutsättningarna för ett lyckat universitetsval. Det är ju både en vinst för dig, att skuggningen får dig att inse att KI är det rätta valet, som att KI är det felaktiga valet. Passa på nu under våren om ni tänkt söka till hösten. 😉

Skuggningen ansvaras av KI:s studentambassadörer från olika program och terminer. Personligen tycker jag skuggningen är ett av våra roligaste uppdrag, eftersom ni som skuggar oss, kommer med en sån nyfikenhet och beundran. När man står mitt i smeten som KI-student, blir man lätt hemmablind. Vårt jobb går som sagt inte ut på att marknadsföra KI, utan snarare handlar det om att ge en genuin inblick i hur det är att studera på ens program.

Vårterminen då jag skulle börja söka till universitetet, skuggade jag faktiskt båden en KI-läkarstudent och en student från Industriell ekonomi Linköpings universitet. Båda skuggningarna var otroligt givande för mig, då den förstnämnda förstärkte mina tankar om att söka till läkarprogrammet, och den sistnämnde gjorde att jag slopade valet helt och hållet.

Läs mer och anmäl er här! Vem vet, kanske blir någon av er min nästa ’skugga’. 😃

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig

Kategorier