Vegomässan 2018

Tillbaka på hemmaplan sedan i söndags. Därefter spenderat tiden till att få i ordning (läs: prokastinera) livet och vardagen, jobbat en del, fixat visum till Kina osv. Min kropp har haft förvånansvärt svårt till att återanpassa sig till det svenska klimatet. Tydligen ingen höjdare att hoppa från 90% till 50% luftfuktighet. Läpparna dör av torrhet, ständigt törstig och hudutslag av okänd karaktär.

Hursomhelst, idag ägde Vegomässan 2018 rum på Nackastrandsmässan. Första gången jag går på denna mässa och allt var helt över förväntan. Fantastiskt drivna utställare, spännande nyheter inom den vegetariska och veganska världen (ett smörgåsbord med alltifrån mat och kläder till smink- och hälsovårdsprodukter), samt en generellt underbart härlig stämning under mässan. Det kan ju sällan bli fel när man får gå runt och plocka på sig massa gratis smakprov dock.

Utöver alla smakprov, gick jag därifrån med ett par påsar vegangodis, två keramiska knivar, tygpåsar och läppbalsam. Dagen avslutades med en uppfriskande acai-bowl från Mahalo på Söder.

    

Fudge-overload!!!!


Alkoholfritt


Mahalo på Hornsgatan, Södermalm

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig

Kategorier