Indien

Jag har inte skrivit det tidigare men jag ska till Indien hela december. I december har vi en SVK (studentvald kurs) och alla i klassen har fått välja diverse kurser som riktar in sig på hud, inflammation, diabetes, arytmi, global hälsa och diabetes med mera. Jag fick diabetsmedicin i Indien och kommer därför spendera hela december (1-23 dec) på en diabetesklinik i Indien. Kliniken heter Kanungo Institute of Diabetes Specialities , eller KIDS, och ligger i Bhubaneswar. I tre veckor kommer jag att få lära mig mer om komplikationer till diabetes som bland annat kan drabba fötter, njurar, ögon, tänder och allmänna metabola rubbningar. Jag lovar att göra minst en eller två vloggar från Indien så ni får en känsla för landet och kliniken. Vi är ca 10-15 personer från klassen som fått möjligheten att åka till Indien och jag ser verkligen fram emot det.

unknown

Efter tre veckor kommer Niclas också ner till Bhubaneswar och sen ska vi (via tågrälsen som är vår plan) ta oss tillbaka till Delhi. Vi har ingen aning hur rutten kommer se ut och har du tips eller idéer på vad vi ska se eller måste göra så hojta till. Jag har ganska precis lånat en resebok om Indien så vi kan bli inspirerade.

På onsdag är det kör och jag tänkte skriva om det senare i veckan! Solråden får vänta tills ett annat inlägg! Vi hörs! /Oscar

kistudentenoscar

kistudentenoscar

Jag heter Oscar Berg och är 28 år och kommer från Östersund. Jag läser åttonde terminen på läkarprogrammet och här skriver jag om min vardag och hur det känns att bli doktor.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Ämnen