Jag är i mål

5.5 år är slut och jag är i mål! Examensceremonin och hela helgen var magisk men också rätt intensiv. Vi började med att ses innan själva ceremonin i fredags och jag fick äntligen träffa klasskompisar jag inte sett sedan mars. Ceremonin var över förväntat med bra tal och underhållning och det hela kändes riktigt proffsigt. På eftermiddagen och kvällen hade jag mottagning med 40-50-talet vänner, släkt och familj på ett café i närheten där vi bor. Efter att ha varit borta i USA två månader var det kul att återse mina nära och kära samt att fira min examen, så klart!

På lördagen fortsatte jag att umgås med min inresta familj. På eftermiddagen träffade jag några klassisar innan vi gick vidare på Grand Hotell för avslutningsmiddag. God middag och ett härligt sett att säga hejdå till alla klassisar. En del flyttar ut från Stockholm, men jag har en känsla av att många ändå är kvar och påbörjar sina vikariat. Och så även jag!

Jag börjar jobba på mitt gamla jobb på Stockholms sjukhem i sommar för att sedan börja på barnakuten i september. Jag kommer också vara ledig 3-4 veckor vilket känns skönt!

More updates to come! /Oscar

kistudentenoscar

kistudentenoscar

Jag heter Oscar Berg och är 28 år och kommer från Östersund. Jag läser åttonde terminen på läkarprogrammet och här skriver jag om min vardag och hur det känns att bli doktor.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Ämnen