Körrep

Varje onsdag repar min kör. Vi är en utbrytargrupp från en gammal kör som jag var med i. Den nya kören är ungefär 15 medlemmar och vi är egentligen ett kompisgäng från den gamla kören. Jag sjunger andra bas vilket betyder att jag sjunger de absolut lägsta tonerna. Vi träffas varje vecka och käkar först middag och repar någon timme. Just nu tränar vi jul- och luciasånger och i onsdags var det riktigt stämningsfullt. Musik har alltid varit en del av mitt liv och är en skön avkoppling i stressiga perioder.

IMG_2879.JPG

Körrep i onsdags

För fyra år sedan, när jag fortfarande var med i min gamla kör, träffade jag Niclas. Niclas var en ny medlem i kören och det visade sig att han också var andrabas. Jag var inte helt övertygad om att Niclas skulle få börja kören eftersom han var äldre och hade redan börjat jobba. Niclas blev till slut antagen i kören tack vare hans sångröst, och tur var det. Jag tyckte Niclas var snäll, smart och spännande. Vi sågs efter repen på köröl och fick möjlighet att lära känna varandra. Efter månader började Niclas visa intresse för mig och tillslut deklarerade han sina känslor. Jag blev till en början ställd och visste inte riktigt hur jag skulle ta det. Efter ett tag kändes det självklart att det var Niclas jag skulle leva mitt liv med. Jag är idag glad att Niclas började kören och att jag fick chansen att lära känna honom.

IMG_8309.jpg

Jag och Niclas

 

kistudentenoscar

kistudentenoscar

Jag heter Oscar Berg och är 28 år och kommer från Östersund. Jag läser åttonde terminen på läkarprogrammet och här skriver jag om min vardag och hur det känns att bli doktor.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Ämnen