Utbyte i USA

Hallå!

Som jag tidigare skrivit planerar jag att göra ett sista terminen till USA innan examen. I våras var jag på utbyte till Köpenhamn och jag längtar redan till nästa utbyte. Jag har äntligen börjat skicka in de flesta av ansökningarna och dokumenten till UCLA. Jag har redan fått klart en kurs och är godkänd för en barnkurs som fokuserar på astma, allergier, eksem och atopier. Det ska bli kul och jag är taggad. Jag inväntar svar från ett par kurser och hoppas få svar inom de närmaste veckorna.

Eftersom jag redan varit på utbyte känns det som jag har rutin på en del. Jag ska boka flygbiljetter så snart jag har fått allt bekräftat. Därefter ska jag hitta någonstans att bo i Los Angeles. Jag har strategiskt valt kurser och rotationer som gör det möjligt att njuta av LA och USA. Jag ser fram emot värmen, ljuset, att bada, gå på malls, hänga i Santa Monica och West Hollywood. Jag ser mindre fram emot att sitta i bilköer.  Att Niclas följer med är en förutsättning och annars tror jag inte att jag hade åkt i väg.

Ha det fint och ha en god helg! /Oscar

 

 

kistudentenoscar

kistudentenoscar

Jag heter Oscar Berg och är 28 år och kommer från Östersund. Jag läser åttonde terminen på läkarprogrammet och här skriver jag om min vardag och hur det känns att bli doktor.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Ämnen