Washington DC 🇺🇸

Om mindre Ă€n en mĂ„nad Ă„ker jag till Washington DC. Jag ska gĂ„ en utbildning och det mesta Ă€r av politiskt karaktĂ€r. Vi Ă€r en grupp om 20 deltagare som kommer trĂ€ffa representanter frĂ„n demokrater och republikaner, olika lobbyföretag, opinionsbildare, andra myndigheter och institutioner. Dessutom ska vi gĂ„ en exklusiv tur i Vita huset! Jag ser fram emot det. Tanken var att jag skulle Ă„ka redan förra hösten men dessvĂ€rre lĂ€ste jag hudkursen (VARNING FÖR OBEHAGLIGA BILDER!) dĂ„ och hade inte möjlighet. Den hĂ€r terminen Ă€r lite friare och det gör det möjligt att delta.

329924_10150854349290106_145908866_o.jpg

Bild utanför Capitol Hill, 2011

Den hÀr veckan har varit en del programmering i Stata. Och vet ni? Jag tycker det Àr rÀtt kul. Man kan sÀga att jag skriver en kod mot vÄr data. Koden kommer sen att generera resultat vilka jag kommer ha med i min uppsats. PÄ mÄndag ska jag stÀmma av med min handledare om jag har gjort rÀtt. Jag hÄller tummarna! Nu tar jag helg. Hade! Oscar

kistudentenoscar

kistudentenoscar

Jag heter Oscar Berg och Ă€r 28 Ă„r och kommer frĂ„n Östersund. Jag lĂ€ser Ă„ttonde terminen pĂ„ lĂ€karprogrammet och hĂ€r skriver jag om min vardag och hur det kĂ€nns att bli doktor.

0 kommentarer

Relaterade inlÀgg

Ämnen