Åbo

Hej på er! Tyvärr har jag varit krasslig från och till så tyvärr har det ekat lite tomt här. Men nu är jag frisk igen 🙂 Hoppas det går bra med era ansökningar till att börja plugga till hösten. Maila gärna om ni har några frågor om logopedprogrammet eller KI! (under kontakt här uppe i högra hörnet).

Just nu håller vi på ett projektarbete inom lingvistik och så har vi en kurs i statistik. Båda dessa kurser ges på Stockholms Universitet men efter ska vi tillbaka till KI och läsa kursen Tal- och språkstörningar hos barn i skolåldern. Då kommer vi ha praktik också vilket ska bli jättekul!

Den här perioden på året brukar vara ganska seg tycker jag, man får lite sol och värme några dagar men sen blir det mörkt och kallt igen. Det är bara att hålla ut antar jag, men ibland det är lite svårt att hålla motivationen uppe. En rolig sak som händer är att vi ska åka till Åbo nu i slutet på april och hälsa på Åbo Akademi och deras logopedstudenter. Det är ett utbyte som görs varje år! Förra året var logopedstudenterna från Åbo här och hälsa på och nu är det alltså dags för oss att hälsa på dom. Det brukar vara en helg med föreläsningar, olika aktiviteter och lite fest 🙂

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig