Alla kurser vi läst!

Hej! Hoppas ni alla mår 🙂 Själv har jag blivit lite krasslig men som tur är har jag inte någon föreläsning eller liknande idag så jag är hemma och vilar, vilket också betyder att jag har gott om tid att skriva här!

Jag har funderat på att skriva det här inlägget ett tag så nu är det dags! När jag läste på om logopedprogrammet innan jag sökte in så önskade jag att jag hade hittat den här informationen; jag tänkte lista alla kurser som jag hittills har läst under utbildningen! (jag är på termin fyra nu). Vilka ämnen/kurser läser man egentligen på logopedprogrammet? Så här kommer alla kurser:

Det var en del kurser det 🙂 Dessa står nästan i helt kronologisk ordning också tror jag, tal- och språkstörningar var vår senaste kurs. Som ni ser så läste vi mer ”allmänna” kurser i början av utbildningen och så har kurserna blivit mer logopediska med tiden. De kurser jag läser just nu är statistik 2 och projektarbete och skriftlig framställning. Efter de kurserna ska jag läsa kursen tal- och språkstörningar hos barn i skolåldern och då ska vi även ut på vår nästa praktik vilket ska bli kul!

4 kommentarer

Anna

Anna

Hej! Jag heter Anna och funderar på att plugga till logoped. Finns det möjlighet att komma på nån föreläsning för att se hur det går? Kanske du kan ge mig ditt schema så kommer jag själv. Tack på förhand!

kistudentensandra

kistudentensandra

Hej! Vad kul! KI har något som heter "Skugga en student". Då får man följa med en logopedstudent under en halv dag eller heldag. Här hittar du mer information om det och hur du går tillväga för att skugga: https://ki.se/utbildning/skugga-en-student Hoppas det var till hjälp :)

Monique

Monique

Hej! Har en son som behöver träna s,v och f ljud och lite vokaler. Finns det möjligtvis någon student som vill öva lite tro? Kanske vet du hur man komma i kontakt med studenterna? Bor i Väsby. Går hos logoped idag men det är ganska sällan plus att det vore smidigt om någon kom hem till oss.

kistudentensandra

kistudentensandra

Hej! Jag såg att du redan har fått hjälp! Hoppas ni hittar någon student som vill träna med er son :) /Sandra

Relaterade inlägg

Om mig

Sandra Kalapudas

Jag heter Sandra och läser just nu min sjunde termin på Logopedprogrammet på Karolinska Institutet. Här kommer du kunna följa mig under min studietid!

Hör gärna av dig om du har frågor gällande utbildningen eller studentlivet.

Läs mer om mig