Alla kurser vi läst!

Hej! Hoppas ni alla mår 🙂 Själv har jag blivit lite krasslig men som tur är har jag inte någon föreläsning eller liknande idag så jag är hemma och vilar, vilket också betyder att jag har gott om tid att skriva här!

Jag har funderat på att skriva det här inlägget ett tag så nu är det dags! När jag läste på om logopedprogrammet innan jag sökte in så önskade jag att jag hade hittat den här informationen; jag tänkte lista alla kurser som jag hittills har läst under utbildningen! (jag är på termin fyra nu). Vilka ämnen/kurser läser man egentligen på logopedprogrammet? Så här kommer alla kurser:

Det var en del kurser det 🙂 Dessa står nästan i helt kronologisk ordning också tror jag, tal- och språkstörningar var vår senaste kurs. Som ni ser så läste vi mer ”allmänna” kurser i början av utbildningen och så har kurserna blivit mer logopediska med tiden. De kurser jag läser just nu är statistik 2 och projektarbete och skriftlig framställning. Efter de kurserna ska jag läsa kursen tal- och språkstörningar hos barn i skolåldern och då ska vi även ut på vår nästa praktik vilket ska bli kul!

4 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig