Examensceremoni och sista inlägget

Hej! Sista dagen på terminen hade KI examensceremonier för alla studenter som tar examen nu! Det blev en digital, men jättebra, ceremoni! Det var fina tal, musik och alla studenters namn lästes upp 🙂 Vi var några klasskompisar som var hemma och såg ceremonin tillsammans hos en klasskompis. Hon bor nära campus Solna så efter ceremonin gick vi till Aula Medica, en byggnad som många förknippar KI med (se ovan!), och tog lite examensbilder.

Det här blir mitt allra sista inlägg här på bloggen! Det känns lite tråkigt faktiskt men de studenter som inte tagit examen fortsätter ju blogga nästa terminen och det kommer säkert några nya bloggare 🙂 Så fortsätt kika in här om du vill veta mer om hur det är att vara student på KI och vill veta mer om KI:s olika utbildningar. Min blogg kommer nog ligga kvar ett tag till om du vill läsa äldre inlägg!

Sist men inte minst vill jag tacka alla er som varit här inne och läst och alla ni som mailat med kommentarer och skrivit frågor, det har varit så kul att ha haft kontakt med er! <3 Jag hoppas många av er vill bli logopeder, stort lycka till i framtiden med era studier. Nu ska jag ta lite ledigt och sen hittar ni mig som logoped någonstans här i Stockholm 🙂

Glad sommar!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig