Idag öppnar antagningen!

Idag öppnar ansökningperioden inför höstterminen! Här ansöker du:

www.antagning.se/se/start

Tveka inte att skicka iväg ett mail på sandra.kalapudas@stud.ki.se om du har några frågor om hur det är att vara student på KI och på logopedprogrammet!

Det känns ganska overkligt att det är ett år sedan jag sökte in! Tiden har gått så himla fort. Under tentaperioder när det ibland kan kännas lite tungt brukar jag påminna mig om hur mycket jag verkligen ville bli antagen och hur glad jag blev när antagningsbeskedet kom. Det brukar hjälpa, all den tid man lägger på sin utbildning leder ju till något bra och till ens mål – att bli logoped, läkare, optiker eller vad det nu kan vara.

Stort lycka till och hoppas att just du blir antagen till den utbildning du sökt. Och så hoppas jag såklart att ni som är här inne och läser kommer söka Logopedprogrammet! Här kan du läsa mer om programmet:

www.ki.se/utbildning/2lg16-logopedprogrammet

P.s. något som är bra att ha koll på är hur ofta de olika utbildningarna startar. Vissa utbildningar startar både till höstterminen och till vårterminen men logopedprogrammet startar (just nu iallafall) bara till höstterminen. Så är du sugen är det nu du ska söka, annars blir nästa chans till höstterminen 2019.

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig