Karolinska Institutets lokaler

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg! Idag började en ny termin och för mig innebar det första dagen på termin sex! Vi hade första dagen på en kurs som heter Medicin 5 och som kommer handla om Psychiatry och ENT (ear, nose and throat). Det här alltså vår första kurs som är helt på engelska. Vi hade föreläsningar hela dagen idag på engelska och det var inga konstigheter, det gick bra! Jag kommer såklart (som vanligt) skriva mer om kursen lite senare!

Här kommer istället ett inlägg med massa bilder! Jag har tagit lite bilder i lokalerna på Karolinska Institutet i Flemingsberg (där vi logopedstudenter håller till för det mesta) 🙂

Först ut är några bilder på det så kallade Mikrotorget där man kan värma sin mat. Här finns även kylskåp där man kan förvara sin matlåda. Det finns också bestick att låna om man glömt hemma (lätt hänt!).

Och sen några bilder från biblioteket! Här finns både grupprum att låna om man vill plugga flera stycken, sen finns det massa sittplatser i biblioteket och sen allt annat som ett bibliotek borde ha så som skrivare att låna osv (förutom böcker såklart:))

Sedan kommer några bilder från den så kallade ”Staden”. Det är ett område med massvis med grupprum som man kan låna och massa sittplatser runtom i lokalen där man kan sitta och plugga. En väldigt fin del av skolan, se själva!

Sist men inte minst kommer några övriga bilder runtom från skolan!

 

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig