Min fredag

Freedag! Den här veckan har gått så fort! Jag har inte gjort mycket annat än att vara i skolan, pluggat, ätit och sovit. Men idag fotade jag lite under dagen så här kommer en snabbversion av hur en vanlig dag kan se ut för en KI-student.

08:00 Plugg på Alfreds (superbra café och lunchställe) på KI i Huddinge! Egentligen började jag 10:30 men André, min sambo, går i skolan bredvid KI och han började vid åtta så jag hakade på honom på morgonen. KI i Huddinge är egentligen logopedernas huvudcampus men vi läser många kurser både på Stockholms Universitet och på KI i Solna så det var längesen jag var i Huddinge (Karolinska Institutet har två campus).  Jag fick lite gjort iallafall och så var det ganska mysigt att köpa en kaffe och smörgås och börja dagen lite långsamt 🙂

10:30-12:00 Barnobservationsseminarium! Vi följer ett barn och dess utveckling för att framförallt se alla utvecklingssteg hos ett litet barn och för att observera kommunikation mellan förälder och barn. Jag har skrivit mer om det här: https://blog.ki.se/kistudentensandra/barnobservationer/

12:30 Påväg till KI Campus Solna! Två av mina klassisar hade bokat grupprum i Solna och satt och pluggade där (seminariet var inte i helklass, vi har haft lite olika dagar).

13.15 Framma i Solna!

13.30-17.00 Köpte med mig lite lunch och sen blev det plugg. Så här kan ett grupprum som man kan boka se ut! Superbra med den stora skärmen på väggen om man vill gå igenom nått tillsammans.

17.30 Klar för dagen och klar för freeedagsmys!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig